Conclusions

Amb aquest treball creiem que hem pogut veure la diferència d’èpoques en que hem nascut nosaltres i en la que van néixer els nostres avis i pares. Per exemple, els nostres avis a la nostre edat no tenien pràcticament res tecnològic i tot el que han tingut ho han vist com algu nou i innovador. Nosaltres, en canvi, hem crescut amb els ordinadors i els mòbils a les mans, i tenim normalitzat que sigui així.

Sense tenir en compte els mòbils i ordinadors (que són els invents que més solen destacar), hem avançat en molts altres àmbits com ara les cases els pisos… A casa des de sempre hem tingut una rentadora, lavabo, rentaplats… en canvi abans es feia tot a mà. Un altre canvi que hem pogut observar és respecte les ciutats/pobles, per què ara hi han molts polígons industrials allà on hi ha fàbriques, empreses, botigues grosses, magatzems… Però anteriorment les empreses eren dins les ciutat. Les colònies tèxtils, encara que sí que estaven a les afores, els treballadors podien viure amb les seves famílies a dins d’elles.

La nostre hipòtesis s’ha complert força perquè ja ens imaginàvem bastant be com se’t el passat i gracies a les entrevistes ens han ajudat a confirmar-ho i a resoldre dubtes. Però per la part del que futur, creiem que malgrat saben que ens estem carregant el planeta, seguim igual o canviarem però ja serà massa tard per tornar enrere. Encara que hagem destrossat la Terra poder desenvolupem una tecnologia prou avançada per colonitzar un altre planeta i anar a viure-hi.

Valoracións del projecte:

Oriol: Aquest projecte m’ha agradat perquè és una oportunitat per aprofitar i tenir una xerrada amb els teus familiars i aprendre més sobre la seva vida. Cada cop es parla menys d’aquests temes amb la gent gran i és molt interessant. A més, crear un lloc web ha estat fabulós per consolidar els nostres pobres coneixements de WordPress que vam aprendre l’any passat amb el servei comunitari. No sabria plantejar aquest projecte d’una manera millor.

Júlia: Penso que aquest projecte està molt ben plantejat i és molt més didàctic per conèixer la nostre evolució que hi ha hagut els últims anys, i també entendre realment el que és fer una web de veritat i tot el procediment que comporta. Però no crec que gràcies aquest projecte hagi entès la part més teòrica de la revolució industrial tot hi així a classe ja ho hem fet. 

Nerea: Aquest projecte a mi m’ha semblat molt curiós, ja que he demanat informació als meus familiars i he conegut coses que no sabia, m’ha semblant molt productiu, ja que mai havia fet un treball semblant i crear una pàgina m’ha vingut molt bé. També això m’ha fet veure i obrir els ulls de què la indústria ha canviat molt en les últimes generacions.

Alba: Jo sincerament trobo que aquest projecte ha estat bé depèn de com és un pal fer una web, però al mateix temps m’ha agradat poder aprendre com fer-ho i la manera que ho hem fet així fent entrevistes a set una manera més divertida d’entendre com ha canviat l’indústria en 3 generacions.

Hem fet galetes.🍪 En vols? ^0^    Més informació
Privacidad